## Year 10 Examination Timetable – May 2025

Date	Session 1 9.00am – 10.55am	Session 2 11.15am – 12.25pm	Session 3 1.10pm – 3.10pm
Friday 23 May 2025	<b>Chemistry</b> 1 hour (9.50am – 10.50am) ET (9.35am – 10.50am)	<b>Geography</b> 45 minutes (11.35am – 12.20pm) ET (11.23am – 12.20pm)	English 1 hour 30 minutes (1.40pm – 3.10pm) ET (1.17pm – 3.10pm)
Tuesday 27 May 2025	Spanish Reading 30 minutes (9.30am – 10.00am) ET (9.22am – 10.00am) Writing 35 minutes (10.15am – 10.50am) ET (10.06am – 10.50am)	Home Economics 45 minutes (11.35am – 12.20pm) ET (11.23am – 12.20pm)	Biology 1 hour (2.10pm – 3.10pm) ET (1.55pm – 3.10pm)
Wednesday 28 May 2025	French Reading 30 minutes (9.30am – 10.00am) ET (9.22am – 10.00am) Writing 35 minutes (10.15am – 10.50am) ET (10.06am – 10.50am)	Religious Studies 45 minutes (11.35am – 12.20pm) ET (11.23am – 12.20pm)	History 55 minutes (2.15pm – 3.10pm) ET (2.01pm – 3.10pm)
Thursday 29 May 2025	<b>Physics</b> 1 hour (9.50am – 10.50am) ET (9.35am – 10.50am)	Music 30 minutes (11.50am – 12.20pm) ET (11.42am – 12.20pm)	Mathematics (Calculator) 1 hour 30 minutes (1.40pm – 3.10pm) ET (1.17pm – 3.10pm)

- Break will run from 10.55am 11.15am as normal for pupils in Key Stage 3.
- Lunch will run from 12.25pm-1.10pm as normal for pupils in Key Stage 3.
- Extra-time (ET) allocations are indicated in green.
- Year 10 examinations will take place in the Sports Hall.